Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Maud Golsteyn wint NK Cross Duathlon in Valkenburg

Geplaatst opzaterdag 7 november 2015 - 20:34

Maud Golsteyn heeft in Valkenburg aan de Geul het NK Cross Duathlon gewonnen.

De 35-jarige triatlete uit Nieuwstadt was de snelste op een heuvelachtig parcours.

Halve minuut
De atleten moesten eerst 5 km rennen, daarna 22,4 km mountainbiken en tot slot nog eens 2,5 km rennen. Golsteyn had 31 seconden voorsprong op Linda van Vliet uit Nijmegen, die tweede werd. Heleen Zandstra uit Maastricht werd op ruime achterstand vierde.

Veel sneller
Youri Keulen uit Spaubeek werd Nederlands kampioen bij de junioren. Hij kwam in de cross duathlon na 1 uur, 39 minuten en 2 seconden over de streep. Hij was bijna negen minuten sneller dan Cis Bens uit het Belgische Geel.

Bart Borghs
Bij de mannen ging het Open Nederlands kampioenschap naar de Bart Borghs uit Retie. De Belg had bijna een minuut voorsprong op zijn landgenoot Paul Embrechts uit Kasterlee.
Lars van der Eerden werd achtste, Julien van Montfort elfde, Niels Smeets veertiende en Maarten van Delft zeventiende.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Dennis Oomkens uit Maastricht wint ENCI bergloop
Veldlopen Cross Hardlopen
Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross
Veldlopen Cross Hardlopen
Choukoud prolongeert titel bij NK cross in Kerkrade
Van der Raadt Limburgs crosskampioen lange afstand
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen