Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Matthijs van Nieuwkerk volgt Twan Huys op bij College Tour

Geplaatst opwoensdag 6 maart 2019 - 16:20

Matthijs van Nieuwkerk wordt de opvolger van Twan Huys bij College Tour.

Dat meldt NTR op de website.

Overstap
Huys heeft het programma, dat de presentator van 2007 tot 2018 heeft gepresenteerd, bedacht en groot gemaakt. Toen de talkshowhost uit Sevenum naar RTL verkaste, is de NTR op zoek gegaan naar een nieuwe presentator. Die is gevonden in het gezicht van De Wereld Draait Door.

Lees ook: College Tour: nog geen deal NTR en Twan Huys

Congé
De Sevenummer is afgelopen zomer naar RTL overgestapt om daar het stokje bij RTL Late Night over te nemen van Humberto Tan. Dat is geen succes geworden. De zender trok deze week de stekker uit Late Night. Het lukte Huys niet om de vrije val van de kijkcijfers om te keren, die al had ingezet onder zijn voorganger.

Lees ook: Huys in laatste uitzending Late Night: 'Geen moment spijt'

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen