Matthijs van Nieuwkerk volgt Twan Huys op bij College Tour

Matthijs van Nieuwkerk wordt de opvolger van Twan Huys bij College Tour.

Ophef over Limburgse netmanager die 'internet niet snapt'

Het zijn vermoedelijk niet de mooiste dagen van Suzanne Kunzeler. De uit Grubbenvorst afkomstige netmanager van NPO3 krijgt momenteel bekend en onbekend Nederland over zich heen.

ANP
Beelen nodigt Matthijs van Nieuwkerk uit voor 'Zoepkoel'

3FM-dj Giel Beelen gaat proberen om Matthijs van Nieuwkerk op carnavalszaterdag naar de Zoepkoel in Venlo te halen. Dat zei hij vrijdagochtend in de Ochtendshow van L1.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!