Overslaan en naar de inhoud gaan

Mathieu van der Poel niet bij profs in Valkenburg

Geplaatst opmaandag 13 oktober 2014 - 9:36

Mathieu van der Poel zal zondag bij de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen in Valkenburg bij de beloften starten.

De 19-jarige renner maakte de afgelopen weken indruk tussen de profs. Hij won de wedstrijd uit de Superprestige in Gieten en eindigde zondag als tweede in Ronse. Maar bij de wereldbeker rijdt hij in de klasse onder 23 jaar.

Marianne Vos
Lars van der Haar voert de selectie bij de elite aan. De Nederlands kampioen pakte vorig jaar de winst in Limburg. Hij krijgt gezelschap van Thijs van Amerongen, Corné van Kessel, Niels Wubben, David van der Poel, Eddy van IJzendoorn en Twan van den Brand.

Bij de vrouwen ontbreekt Marianne Vos. De wereldkampioene was vorig jaar succesvol in Valkenburg, maar begint nu later aan het crossseizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

WK Veldrijden losgebarsten, Ben Tulett wint bij junioren
Fotoalbum: WK Veldrijden in de blubber in Valkenburg
Lars van der Haar wint Cauberg Cross in Valkenburg
Valkenburg wil WK-veldrijden 2018
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen