'Winst Timmermans heeft effect in Europa'

De verrassende winst van Frans Timmermans bij de Nederlandse stembusgang voor het Europese parlement heeft enige invloed op het stemgedrag in andere lidstaten.

Maastricht geeft Europa plek in hartje stad

Het debat tussen de Europese lijsttrekkers is maandag weer een prestigieus evenement voor Maastricht. Maar de stad wil de band met Europa graag hechter maken dan een enkel debat elke vijf jaar.

Decaan Maastricht bezorgd om verengelsing

Decaan Mathieu Segers van het University College in Maastricht, maakt zich ernstige zorgen over de 'verengelsing' op universiteiten.

'Limburg is de garage van Europa'

Limburg moet voor altijd de plek zijn waar Europa over de eigen toekomst nadenkt en spreekt.

'Limburg eindelijk erkend als grensregio'

'De ervaring en kennis van Limburg als grensregio is eindelijk erkend door Den Haag in dit regeerakkoord'.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!