Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Matchwinner Martens: 'Zat veel venijn in dat schot'

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 22:31

Lieke Martens bezorgde met een perfect geplaatst schot Oranje in blessuretijd alsnog de zege (1-0) op Slowakije.

De voetbalsters hadden daarvoor in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen ruim negentig minuten tevergeefs geprobeerd een treffer te maken tegen de ploeg uit Slowakije. "Ze waren heel taai", gaf Martens na afloop toe bij Veronica.

Lees ook: Martens helpt Oranjeleeuwinnen in slotseconden aan zege

Kansen
"We hebben zo veel kansen gehad, de wedstrijd tegen Ierland bleef in mijn hoofd hangen", refereerde de aanvalster uit Nieuw-Bergen aan het gelijke spel eerder thuis tegen Ierland.

Venijn
"Net als toen wilde de bal er niet in. Maar er zat heel veel venijn in mijn laatste schot", aldus de sterspeelster van FC Barcelona.

'Pure klasse'
Coach Sarina Wiegman noemt de goal van Martens 'pure klasse'. "Het is natuurlijk geen toeval dat zij scoort. Zij is van pure klasse." Hakballetje hier, balletje door de benen van de tegenstandster daar. Haar mooiste uithaal bewaarde ze voor de blessuretijd. "Wat een goal", juichte Wiegman. "En wat een jaar voor haar."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen