Overslaan en naar de inhoud gaan

Masturberende man jaagt meiden stuipen op het lijf

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 10:00

Een 40-jarige man, zonder vaste woon- of verblijftplaats, is woensdag aangehouden nadat hij masturberend was betrapt in Venlo.

Twee jonge meisjes zijn erg geschrokken, nadat ze de man hadden gezien. Dat meldt het wijkteam politie Venlo Centrum-Zuid op Facebook.

Geschrokken
"Gisteren werden, in korte tijd, twee jonge meiden geconfronteerd met een man in de buurt van de Maas die aan het masturberen was", laat het wijkteam weten.

Door een goed signalement kon de man aangehouden worden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen