Handbal

Nieuwe doelman voor V&L-Sittardia Combinatie

Killian von den Hoff is aangetrokken als doelman bij de nieuwe eredivisionist V&L-Sittardia Combinatie.

Martin Vlijm
Martin Vlijm trainer van V&L-Sittardia Combinatie

Martin Vlijm is de nieuwe handbaltrainer van de onlangs opgerichte V&L-Sittardia Combinatie. De oud-speler tekent een contract voor één jaar, met een optie voor een tweede jaar.

Handbal stockfoto (27 okt 2019)
Handbaltrainer Martin Vlijm opgestapt bij Sporting Pelt

Martin Vlijm is opgestapt als hoofdtrainer van Sporting Pelt.

Handballers van Lions naar finale om landstitel

De handballers van OCI Lions hebben zich geplaatst voor de finale van het landskampioenschap.

OCI Lions zet flinke stap naar finale

OCI Lions heeft woensdagavond flinke stappen gezet naar de finale in de strijd om het landskampioenschap.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten