Overslaan en naar de inhoud gaan

Martin van Montfort voorzitter D66-Limburg

Geplaatst opdinsdag 4 mei 2021 - 18:50

Martin van Montfort is gekozen tot nieuwe voorzitter van D66-Limburg. Dat gebeurde tijdens een digitale ledenvergadering van de Limburgse afdeling.

Van Montfort (31) is ook fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad van Nederweert.

Verdere groei
Van Montfort volgt Guido Mertens op die zes jaar voorzitter is geweest van D66-Limburg. "Met het nieuwe bestuur, de afdelingen en de leden wil ik gaan werken aan verdere groei van D66 in Limburg", zo zegt Martin van Montfort. "Inzet is om zowel te groeien in aantal leden als in aantal zetels in gemeenteraden en in het Limburgs Parlement." Zo doet D66 bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar voor het eerst mee in Peel en Maas en Maasgouw.

Twee nieuwe gezichten
Behalve Van Montfort telt het zeskoppige bestuur van D66-Limburg nog twee nieuwe gezichten. Het gaat om Bob Alberts (33) die penningmeester wordt en Tom Wijen (24) die binnen het bestuur de portefeuille talentontwikkeling en opleiding krijgt. Beiden wonen in Maastricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen