Overslaan en naar de inhoud gaan

Martin Milec terug bij Roda JC

Geplaatst opvrijdag 1 april 2016 - 16:34

Het is onzeker of Ard van Peppen zondag (14.30 uur) in het thuisduel met SC Heerenveen van de partij.

De linksback kampte richting de confrontatie met buikgriep, waardoor zijn meespelen twijfelachtig is.

De Silva
Mocht Van Peppen niet kunnen spelen, is Henk Dijkhuizen zijn vervanger. Rechtsback Martin Milec is daarentegen weer inzetbaar. Trainer Darije Kalezic vreest niet meer over Daniel de Silva te kunnen beschikken. "Hoogstwaarschijnlijk moet hij zich richten op volgend seizoen. Hij heeft een cyste in zijn knie en daar is donderdag in Amsterdam voor behandeld. Nu moet hij herstellen. Voor de rest zijn we eigenlijk helemaal fit."

Lijfsbehoud
Tegen de Friezen hoopt Roda lijfsbehoud zo goed als zeker af te dwingen. Kalezic zet dan ook in op een overwinning, maar blijft wel voorzichtig. "Heerenveen is een ploeg die zeker in uitwedstrijden resultaten haalt. In de beker hebben we van ze gewonnen maar een garantie voor de competitie is dat niet. Mochten we van Heerenveen winnen, gaan we zelfs over hen op de ranglijst. Wie had dat in de winterstop gedacht?"

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda haalt nummer zeven: Martin Milec
Roda mist Milec en Van Hyfte in Zwolle
Martin Milec neemt afscheid van Roda JC
Milec ontbreekt bij Roda voor duel met Go Ahead
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen