Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Martin Garrix en Kings of Leon naar Pinkpop

Geplaatst opmaandag 12 december 2016 - 6:00

Martin Garrix en Kings of Leon staan in 2017 op Pinkpop. Festivaldirecteur Jan Smeets maakt maandag de komst van de dj en de Amerikaanse rockband bekend.

De beste dj van de wereld komt op zaterdag 3 juni voor het eerst naar het festival in Landgraaf.

Populairste
Martin Garrix (20) werd onlangs door DJ Magazine gekroond tot populairste dj van 2016. Het optreden in juni op Pinkpop wordt een van de weinige grote shows die Garrix in 2017 in eigen land doet.

Kings of Leon
​Niet alleen Martin Garrix is aan het affiche toegevoegd. Ook Kings of Leon is volgend jaar op Pinkpop te zien, de rockband uit het Amerikaanse Nashville. De drie broers Caleb, Jared en Nathan Followill en neef Matthew hebben in oktober hun zevende studioalbum 'Walls' uitgebracht.

Kings of Leon is na Green Day de tweede hoofdact die bekend wordt gemaakt. De groep sluit maandag 5 juni de 48e editie van Pinkpop af.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Dit weten we al over Pinkpop 2017
Dilemma: Martin Garrix op Pinkpop of toch Flying Dutch?
Martin Garrix wil weer terug naar Pinkpop
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen