ANP

Limburgse componist helpt Martin Garrix met EK-lied

De 52-jarige componist Franck van der Heijden uit Weert levert een muzikale bijdrage aan het officiële EK-lied van top-dj Martin Garrix.

Verstappen geeft Martin Garrix cadeau voor rijbewijs

Top-dj Martin Garrix gaat binnenkort op voor zijn rijbewijs. Max Verstappen heeft hem daarom in Abu Dhabi een mooi, en wellicht bruikbaar, cadeau gegeven.

Martin Garrix wil weer terug naar Pinkpop

Martin Garrix wil weer terug naar Pinkpop. Dat zei hij maandagavond bij RTL Late Night.

Eerste dag Pinkpop: Bieber als hoofdact, Garrix sluit af

Op de eerste dag van de 48e editie van Pinkpop staat zaterdag Justin Bieber op het podium. Het Canadese popidool is de headliner van de openingsdag van het driedaagse muziekfestival in het Limburgse Landgraaf.

Pinkpop line-up: niet Bieber maar Garrix sluit zaterdag af

Een dag voor jonkies. Zo laat de Pinkpop-zaterdag zich het best samenvatten.

Dit weten we al over Pinkpop 2017

Het gonsde al tijden van de geruchten, maar woensdag werd het dan toch officieel bevestigd: Justin Bieber staat komend voorjaar op Pinkpop.

Dilemma: Martin Garrix op Pinkpop of toch Flying Dutch?

Een lastige keuze voor danceliefhebbers. Moeten ze naar het optreden van Martin Garrix op Pinkpop of kiezen ze voor Flying Dutch?

Martin Garrix en Kings of Leon naar Pinkpop

Martin Garrix en Kings of Leon staan in 2017 op Pinkpop. Festivaldirecteur Jan Smeets maakt maandag de komst van de dj en de Amerikaanse rockband bekend.

Kans weer wat groter, komt Justin Bieber naar Pinkpop?

De kans dat Justin Bieber dit jaar op Pinkpop staat is weer wat groter nu de superster rond Pinkpop ook optreedt in Denemarken en Zweden.

Max Verstappen feest met Martin Garrix op Ibiza

Max Verstappen heeft een paar weken vakantie en dus neemt hij het er lekker van. Zoals afgelopen weekend in Ibiza bijvoorbeeld.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten