Overslaan en naar de inhoud gaan

Martin Flipsen studentenkampioen atletiek op 1500 meter

Geplaatst opzondag 22 mei 2016 - 16:31

Martin Flipsen heeft bij de Nederlandse Studentenkampioenschappen atletiek de 1500 meter gewonnen.

De atleet van AV Weert liep in Wageningen een tijd van 4 minuten en 1.83 seconden. Max van Haren van ATV Venray werd tweede bij het polsstokhoogspringen. Hij sprong over 4.30 meter. Sina Mai Holthuijsen deed buiten mededinging mee aan het kogelslingeren. De kogel van de Unitas-atlete landde na 58.62 m en daarmee leverde zij in Wageningen de beste prestatie op dit onderdeel.

Eef Kamerbeek Games
Nora Ritzen is bij de Eef Kamerbeek Games in Eindhoven tweede geworden op de 400 meter horden. De Unitas-atlete finishte na 59.81 seconden en was daarmee ruim een seconde langzamer dan winnares Myrthe Fonck van AAC Amsterdam. Ook bij de heren legde een Unitas-atleet beslag op de tweede plaats. Glenn Boessen kwam ruim drie secondenna Jesper Arts over de finishlijn. Arts liet een tijd van 51.72 seconden noteren. Op de 400 meter liep Rik Jansen een tijd van 48.64 seconden en daarmee werd de Unitas-atleet vierde. Jürgen Wielaert van AV Haarlem was met een tijd van 47.68 seconden de snelste op dit onderdeel.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen