Overslaan en naar de inhoud gaan

Martin Flipsen studentenkampioen atletiek op 1500 meter

Geplaatst opzondag 22 mei 2016 - 16:31

Martin Flipsen heeft bij de Nederlandse Studentenkampioenschappen atletiek de 1500 meter gewonnen.

De atleet van AV Weert liep in Wageningen een tijd van 4 minuten en 1.83 seconden. Max van Haren van ATV Venray werd tweede bij het polsstokhoogspringen. Hij sprong over 4.30 meter. Sina Mai Holthuijsen deed buiten mededinging mee aan het kogelslingeren. De kogel van de Unitas-atlete landde na 58.62 m en daarmee leverde zij in Wageningen de beste prestatie op dit onderdeel.

Eef Kamerbeek Games
Nora Ritzen is bij de Eef Kamerbeek Games in Eindhoven tweede geworden op de 400 meter horden. De Unitas-atlete finishte na 59.81 seconden en was daarmee ruim een seconde langzamer dan winnares Myrthe Fonck van AAC Amsterdam. Ook bij de heren legde een Unitas-atleet beslag op de tweede plaats. Glenn Boessen kwam ruim drie secondenna Jesper Arts over de finishlijn. Arts liet een tijd van 51.72 seconden noteren. Op de 400 meter liep Rik Jansen een tijd van 48.64 seconden en daarmee werd de Unitas-atleet vierde. Jürgen Wielaert van AV Haarlem was met een tijd van 47.68 seconden de snelste op dit onderdeel.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen