Overslaan en naar de inhoud gaan

Martijn van Helvert tijdelijk aan de slag als wethouder

Geplaatst opvrijdag 28 mei 2021 - 7:25

CDA'er Martijn van Helvert (43) gaat tijdelijk aan de slag als wethouder van de gemeente Roerdalen.

Hij wordt in de raadsvergadering van 3 juni voorgedragen als vervanger van wethouder Eugenie Cuijpers. Zij is vanwege ziekte langere tijd uitgeschakeld.

'Ik kijk ernaar uit'
Vanaf volgende week gaat de in Sittard geboren politicus haar de komende zestien weken vervangen. "Ik wens Eugenie een spoedig herstel en ik kijk ernaar uit om met de burgemeester en wethouders aan de slag te gaan voor de gemeente Roerdalen", reageert Van Helvert.

Lees ook: Hoop slinkt bij Van Helvert: niet genoeg voorkeurstemmen

Afscheid
Eind maart nam de CDA'er als Tweede Kamerlid afscheid van het parlement. Na ruim zes jaar kwam er een einde aan zijn Kamerlidmaatschap. Bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen behaalde hij niet genoeg voorkeursstemmen om een zetel te claimen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen