Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Martens met Oranje in herkansing tegen Denemarken

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 21:33

De Nederlandse voetbalsters spelen in de halve finale van de play-offs voor deelname aan het wereldkampioenschap tegen Denemarken. Dat leverde de loting vrijdag op.

Zwitserland neemt het in de andere halve eindstrijd op tegen België.

EK-finale
Nederland, met Lieke Martens en Dominique
Bloodworth-Janssen, gaat op herhaling tegen Denemarken. In augustus 2017 was dat in eigen land de finale van het EK. Oranje was toen in Enschede met 4-2 te sterk.

Ticket
De vier landen spelen voor één
WK-ticket. De halve finales zijn begin oktober, de finale staat in november op de planning. Het betreft in beide rondes een thuis- en uitwedstrijd.

Lees ook: Lieke Martens boos en teleurgesteld na nederlaag in Oslo

Frankrijk
Nederland is tot de play-offs veroordeeld door de 2-1 nederlaag van dinsdag tegen Noorwegen. De Noorse voetbalsters eindigden als eerste in de poule en plaatsten zich rechtstreeks voor de mondiale titelstrijd in de zomer van 2019 in Frankrijk.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen