Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Martens met hamstringklachten gewisseld in oefeninterland

Geplaatst opzaterdag 19 januari 2019 - 15:59

Voor Lieke Martens was het oefenduel van het Nederlands Dameselftal tegen Zuid-Afrika (1-2) van korte duur.

De aanvalster uit Nieuw-Bergen moest met hamstringklachten de strijd al in de 27ste minuut staken.

Voorzorg
Martens, die niet zo lang geleden ook al last had van de hamstrings, werd door bondscoach Sarina Wiegman uit voorzorg naar de kant gehaald. Shanice van de Sanden kwam in plaats van de FC Barcelona-aanvalster binnen de lijnen. Of het om een serieuze kwetsuur gaat, is nog onduidelijk.

Verschil
Dominique
Janssen-Bloodworth uit Horst stond net als Martens in de basis bij Oranje, dat in de openingsfase het verschil maakte tegen Zuid-Afrika. Sherida Spitse tekende in de tweede minuut met een schot via de lat voor de 0-1, twintig minuten later schoof Vivianne Miedema de 0-2 binnen. Via Thembi Kgatlana kwam Zuid-Afrika nog op 1-2, maar Oranje gaf de overwinning niet uit handen.

WK
De Oranje Leeuwinnen zijn in Zuid-Afrika op trainingskamp, een onderdeel van de voorbereiding op het WK van aankomende zomer. Nederland stuit bij het toernooi in Frankrijk in de poulefase op Nieuw-Zeeland, Kameroen en Canada.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen