Overslaan en naar de inhoud gaan

Martens met FC Barcelona naar kwartfinale Champions League

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 7:12

De voetbalsters van de Spaanse grootmacht FC Barcelona hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League.

In Schotland werd Glasgow City FC donderdagavond met 0-3 van de mat getikt door de ploeg van Lieke Martens.

Rust
De sterspeelster uit Nieuw-Bergen kwam niet in actie voor de Catalanen. Ze zag haar ploeg korte metten maken met de Schotse vrouwen. Toni Duggan en Alèxia Putellas (twee treffers) namen de doelpunten voor hun rekening.

Miljoenenbal
In eigen huis was Barcelona al met 5-0 te sterk voor Glasgow. Net als vorig jaar weet de Spaanse ploeg door te stomen naar de kwartfinale van het miljoenenbal.

Ajax
De vrouwen van Ajax zijn eerder deze week gesneuveld in de achtste finale. De Amsterdamse ploeg met de Limburgse speelsters Vanity Lewerissa, Marieke Ubachs en Kim Mourmans verloor het ongelijke duel tegen Lyon in Frankrijk met 9-0.

Lees ook: Ajax-vrouwen krijgen pak slaag in Lyon

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen