Overslaan en naar de inhoud gaan

Martens helpt Barcelona ook aan Spaanse Supercup

Geplaatst opzondag 23 januari 2022 - 15:06

Lieke Martens heeft met FC Barcelona ook de Spaanse Supercup gewonnen.

De landskampioen, bekerwinnaar en winnaar van de Champions League versloeg Atlético Madrid met maar liefst 7-0. De uit Nieuw-Bergen afkomstige Martens nam de laatste twee doelpunten voor haar rekening.

Hattrick
Caroline Graham maakte een hattrick op het complex van de Spaanse bond in Madrid. Bij Atlético Madrid deed verdedigster Merel van Dongen de hele wedstrijd mee. De Oranje-international kon niet voorkomen dat Atlético een zware nederlaag moest incasseren.

Rentree
Bij de Madrileense ploeg maakte Virginia Torrecilla haar rentree, nadat de 27-jarige Spaanse ruim 1,5 jaar aan de kant had gestaan vanwege een hersentumor. De speelsters van Barcelona namen de geëmotioneerde Torrecilla na afloop op de schouders. Ze speelde in het verleden ook voor Barcelona.

Voorsprong
De ploeg van Martens is in de Spaanse competitie na zeventien duels nog zonder puntenverlies. De Catalaanse voetbalsters hebben 11 punten voorsprong op Real Sociedad en 17 punten op Atlético, dat op de derde plaats staat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen