Overslaan en naar de inhoud gaan

Martens aan de kant bij laatste training

Geplaatst opvrijdag 28 juni 2019 - 12:14

Een dag voor de wedstrijd tegen Italië in de kwartfinales van het WK heeft Lieke Martens de groepstraining van de Nederlandse voetbalsters overgeslagen.

De voetbalster uit Nieuw-Bergen bleef aanvankelijk langs de rand van het veld in Valenciennes zitten terwijl de overige 22 speelsters aan de warming-up begonnen.

Besloten
De oefensessie in het Stade Christoph Laurent was alleen het eerste kwartier open voor de pers, daarna wilde bondscoach Sarina Wiegman in beslotenheid verder trainen. De KNVB liet weten dat Martens met een fysiotherapeute nog wel aan de slag zou gaan op het veld. Het blijft hoogst twijfelachtig of ze zaterdag kan spelen tegen Italië, al heeft de linksbuiten van FC Barcelona daar zelf goede hoop op.

Teen
Martens heeft al een tijdje last van een teen van haar linkervoet. Na het duel met Japan dinsdag in de achtste finales van het WK, waarin Martens met twee doelpunten de hoofdrol vertolkte, was de pijn heftiger dan normaal.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen