Papierfabriek Marsna Paper Meerssen

Geen steun voor motie van afkeuring Marsna Paper

Er komt geen felle veroordeling van het beleid van opeenvolgende provinciebesturen rond Meerssen Papier, tegenwoordig Marsna Paper.

Papierfabriek Marsna Paper Meerssen
Papierfabriekkwestie: 'Nu ondenkbaar en onbestaanbaar'

CDA-gedeputeerde Ger Koopmans heeft weinig vleiende woorden over voor de manier waarop in 2008 is beslist over de aankoop van de papierfabriek in Meerssen door de provincie.

Papierfabriek Marsna Paper Meerssen
Rekenkamer: aankoop papierfabriek Meerssen geen succes

De provincie heeft bij lange na niet bereikt wat zij wilde bij de aankoop van de papierfabriek in Meerssen eind 2008.

Papierfabriek betaalde half jaar geen huur aan provincie

Papierfabriek Marsna Paper in Meerssen heeft een half jaar voordat de verkoopovereenkomst eind september 2018 van kracht werd geen huur meer hoeven te betalen aan de provincie.

'Verkoop papierfabriek Meerssen onverantwoord'

De Volkspartij Limburg vindt het onverantwoord dat de provincie maandag de papieren heeft ondertekend voor de verkoop van papierfabriek Marsna Paper in Meerssen.

Redding papierfabriek: noodzakelijk of weggegooid geld?

In totaal is er in de afgelopen jaren al ruim 5 miljoen euro gemeenschapsgeld in papierfabriek Meerssen Papier gestopt. Maar is dat het wel waard?

Meerssen Papier in handen van nieuwe eigenaar

Meerssen Papier is vanaf maandag officieel in handen van de nieuwe eigenaar Rolf Pijsel.

Europese Commissie onderzoekt verkoop papierfabriek

De Europese Commissie onderzoekt de verkoop van Marsna Paper. Er wordt gekeken of bij de verkoop door de provincie aan de eigenaar sprake is geweest van ongeoorloofde staatssteun.

Papierfabriek voor symbolisch bedrag van één euro verkocht

Het Limburgs Parlement is met ruime meerderheid akkoord gegaan met de verkoop van het complex van Marsna Paper in Meerssen aan de eigenaar van de papierfabriek.

Eind juni definitief besluit verkoop Marsna Paper

De provinciale politiek lijkt schoorvoetend akkoord te gaan met de verkoop van het complex van Marsna Paper in Meerssen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten