Overslaan en naar de inhoud gaan

Marokkaanse onderscheiding voor verbinder Meziani

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 20:45

Het Venlose CDA-raadslid Aissa Meziani heeft een Marokkaanse onderscheiding ontvangen voor zijn inzet voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap in Limburg en zijn 'verbindende krachten binnen de Nederlandse samenleving' in het algemeen.

Zondag heeft hij de onderscheiding gekregen uit handen van de Marokkaanse ambassadeur in Den Haag.

Aanmoediging
Volgens Meziani moedigt de prijs hem aan zich nog meer in te zetten voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap en de integratie van die gemeenschap in Limburg.

Verbinder
Naast zijn werk als gemeenteraadslid is Meziani directeur van jeugdzorginstelling ONZ in Brabant. Daarnaast vervult hij nog een aantal onbetaalde functies, als voorzitter van het Provinciaal Platform voor Diversiteit in Limburg en als lid van het kennisnetwerk islamitische gemeenschappen van het ministerie van Sociale Zaken.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen