Overslaan en naar de inhoud gaan

Marokkaanse onderscheiding voor verbinder Meziani

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 20:45

Het Venlose CDA-raadslid Aissa Meziani heeft een Marokkaanse onderscheiding ontvangen voor zijn inzet voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap in Limburg en zijn 'verbindende krachten binnen de Nederlandse samenleving' in het algemeen.

Zondag heeft hij de onderscheiding gekregen uit handen van de Marokkaanse ambassadeur in Den Haag.

Aanmoediging
Volgens Meziani moedigt de prijs hem aan zich nog meer in te zetten voor de Marokkaans-Nederlandse gemeenschap en de integratie van die gemeenschap in Limburg.

Verbinder
Naast zijn werk als gemeenteraadslid is Meziani directeur van jeugdzorginstelling ONZ in Brabant. Daarnaast vervult hij nog een aantal onbetaalde functies, als voorzitter van het Provinciaal Platform voor Diversiteit in Limburg en als lid van het kennisnetwerk islamitische gemeenschappen van het ministerie van Sociale Zaken.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen