Overslaan en naar de inhoud gaan

Marlstone wil groot Koningsdagfeest in stad organiseren

Geplaatst opvrijdag 27 april 2018 - 11:32

In de binnenstad van Maastricht wordt geen groot Koninsdagfeest georganiseerd. En daar moet volgens evenementenorganisatie Marlstone verandering in komen.

Dat schrijft directeur Rob Knubben van de evenementenorganisatie op Facebook.

Investeren
Het is de organisator en zoon van Beppie Kraft een doorn in het oog dat er in een stad als Maastricht geen groot feest tijdens Koningsdag is. Knubben schrijft dat hij jarenlang heeft geïnvesteerd om Koningsdag in de stad op grootse wijzen te vieren.

Kingsland
"Vorig jaar kwam Kingsland naar het MECC en kregen we geen vergunning meer om iets in de stad te organiseren", schrijft de organisator. In januari werd bekend dat Kingsland in Maastricht slechts eenmalig was en dit jaar dus geen vervolg zou krijgen. "Daarna zou een andere organisatie iets in het MECC organiseren. Ook dat gaat dus niet door, met als gevolg dat er nu geen grootschalig feestje meer is in Maastricht."

Lees ook: Succesvol Kingsland Festival krijgt geen vervolg

Feest
Als het aan Knubben ligt, is er volgend jaar een groot feest in de stad. "We gaan ons best doen om volgend jaar terug te komen. Hopelijk krijgen we medewerking van de gemeente."

Lees ook: Limburg kan zich opmaken voor droge en zonnige Koningsdag

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen