Overslaan en naar de inhoud gaan

Marlstone wil groot Koningsdagfeest in stad organiseren

Geplaatst opvrijdag 27 april 2018 - 11:32

In de binnenstad van Maastricht wordt geen groot Koninsdagfeest georganiseerd. En daar moet volgens evenementenorganisatie Marlstone verandering in komen.

Dat schrijft directeur Rob Knubben van de evenementenorganisatie op Facebook.

Investeren
Het is de organisator en zoon van Beppie Kraft een doorn in het oog dat er in een stad als Maastricht geen groot feest tijdens Koningsdag is. Knubben schrijft dat hij jarenlang heeft geïnvesteerd om Koningsdag in de stad op grootse wijzen te vieren.

Kingsland
"Vorig jaar kwam Kingsland naar het MECC en kregen we geen vergunning meer om iets in de stad te organiseren", schrijft de organisator. In januari werd bekend dat Kingsland in Maastricht slechts eenmalig was en dit jaar dus geen vervolg zou krijgen. "Daarna zou een andere organisatie iets in het MECC organiseren. Ook dat gaat dus niet door, met als gevolg dat er nu geen grootschalig feestje meer is in Maastricht."

Lees ook: Succesvol Kingsland Festival krijgt geen vervolg

Feest
Als het aan Knubben ligt, is er volgend jaar een groot feest in de stad. "We gaan ons best doen om volgend jaar terug te komen. Hopelijk krijgen we medewerking van de gemeente."

Lees ook: Limburg kan zich opmaken voor droge en zonnige Koningsdag

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen