Overslaan en naar de inhoud gaan

Markante oud-MVV-trainer Barry Hughes overleden

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 8:23

Voormalig MVV-trainer Barry Hughes is na een kort ziekbed op 81-jarige leeftijd overleden.

De Maastrichtse eerste divisionist maakt op de clubsite gewag van het overlijden van de Welshman, die in het seizoen 1984/1985 aan het roer stond bij de Sterrendragers. "MVV Maastricht wenst de familie en vrienden van Barry Hughes veel sterkte met dit grote verlies", zo schrijft de club.

Markant
Hughes stond zowel binnen en buiten het veld bekend als een markante persoonlijkheid. Zo staat hij onder meer te boek als de ontdekker van Ruud Gullit. Hij liet Gullit in 1978 op zestienjarige leeftijd een contract tekenen bij HFC Haarlem.

Behalve bij MVV is Hughes ook werkzaam geweest bij AZ'67, Go Ahead Eagles, Sparta, FC Utrecht, FC Volendam en HFC Haarlem.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen