Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark Verheijen hield gratis verkiezingsfeest bij Floriade

Geplaatst opwoensdag 25 februari 2015 - 6:29

VVD-Kamerlid Mark Verheijen heeft in 2012 een gratis verkiezingsfeestje geregeld voor premier Mark Rutte op de Floriade in Venlo.

De regeringspartij betaalde daar niets voor, terwijl de expositie sterk afhankelijk was van dergelijke inkomsten. Dat meldt het AD.

Betrokken bij Floriade
Verheijen was nauw betrokken bij de - met belastinggeld gefinancierde - Floriade. Hij beweerde in 2012 dat de VVD betaald had, maar de vereffenaar van de nu geliquideerde Floriade BV constateert dat er helemaal geen rekening is verzonden voor de partijbijeenkomst.

Aankleding van podium
Een woordvoerder van de VVD bevestigt dat er alleen voor 'de aankleding van het podium' is betaald. Het feestje duurde volgens de uitnodiging ruim twee uur en toegang tot de Floriade was gratis. Verheijen zat toen in het stichtingsbestuur van de Floriade.

Lees hier al het nieuw over Mark Verheijen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Mark Rutte was niet op hoogte van gratis VVD-feestje
ANP
Gratis VVD-bijeenkomst bij Floriade in ruil voor Rutte
Onderzoek naar 'gratis' VVD-feestje op Floriade
Onderzoek naar 'gratis VVD-feestje' Verheijen nog niet af
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen