Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark Verheijen doet gooi naar gemeenteraadszetel

Geplaatst opwoensdag 7 maart 2018 - 21:35

Oud VVD-Tweede kamerlid Mark Verheijen overweegt, als hij genoeg stemmen krijgt, plaats te nemen in de gemeenteraad van Venlo.

Dat zegt Verheijen bij het L1-programma AvondGasten.

Verplicht
"Op zichzelf is het niet mijn doel om in de gemeenteraad te komen, maar ik heb wel gezegd dat ik niet voor niks op de lijst ga staan", zegt Verheijen. "Als ik inderdaad heel veel stemmen krijg, voel ik mij wel verplicht om daar serieus over na te denken."

Declaraties
In 2015 stapte Verheijen op als Tweede Kamerlid. Dit omdat hij in opspraak kwam vanwege zijn declaratiegedrag.

Lijstduwer
Verheijen
verdween van het politiek toneel, maar lijkt nu toch terug te komen. Hij is lijstduwer voor de VVD Venlo. Ook heeft hij het verkiezingsprogramma voor de VVD-fractie geschreven.

Lees ook: Mark Verheijen schrijft verkiezingsprogramma VVD Venlo

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen