Hans Verheijen burgemeester gemeente Sittard-Geleen

Publieke beëdiging burgemeester Sittard-Geleen geschrapt

Niet alleen het afscheid van Sjraar Cox als burgemeester van Sittard-Geleen is afgelast, ook de publieke beëdiging van zijn opvolger Hans Verheijen gaat niet door.

Logistiek, distributiecentrum stock
'Logistieke sector moet aan imago werken'

Distributiecentra in Limburg moeten hun poorten openzetten en laten zien wat ze doen. Op die manier krijgen mensen meer begrip voor de logistieke sector.

Mark Verheijen voorzitter European Logistics Center Limburg

Mark Verheijen wordt de nieuwe voorzitter van het European Logistics Center Limburg. Dat is de belangenorganisatie voor transport en logistiek in de provincie.

Oud-Kamerlid Mark Verheijen in gemeenteraad Venlo

Mark Verheijen heeft besloten om zijn plek in de gemeenteraad van Venlo in te nemen.

Verheijen verwerft genoeg stemmen voor raadszetel Venlo

Mark Verheijen (VVD) is met voorkeursstemmen gekozen in de gemeenteraad van Venlo. Ook de lijstduwers Lilian Helder (PVV), Vera Tax (PvdA) en Hanno Lamers (CDA) maken aanspraak op een zetel.

Mark Verheijen doet gooi naar gemeenteraadszetel

Oud VVD-Tweede kamerlid Mark Verheijen overweegt, als hij genoeg stemmen krijgt, plaats te nemen in de gemeenteraad van Venlo.

Mark Verheijen schrijft verkiezingsprogramma VVD Venlo

Oud VVD-Tweede kamerlid Mark Verheijen schrijft het verkiezingsprogramma voor zijn partij in Venlo.

Verheijen sluit niet uit dat PvdA toch aanschuift

Voormalig Kamerlid, wethouder en gedeputeerde Mark Verheijen uit Venlo sluit niet uit dat de PvdA toch aanschuift bij de onderhandelingen over een nieuw kabinet.

Rechter beslist: OM hoeft Mark Verheijen niet te vervolgen

Voormalig wethouder en Kamerlid Mark Verheijen (VVD) hoeft niet langer te vrezen dat het Openbaar Ministerie hem gaat vervolgen wegens corruptie.

Roep om meer vrouwen in Venlose politiek

Er moeten meer vrouwen de Venlose politiek in. Dat willen GroenLinks-fractievoorzitter Ineke Hendrickx en PvdA-wethouder Vera Tax.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV