mark_verheijen2

Venlose VVD-coryfee niet meer verkiesbaar

Na 23 jaar stapt VVD-er Mark Verheijen (46) uit de politieke arena. Hij is niet meer verkiesbaar bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

air force one (20 jan 2021)
Mark Verheijen: 'Trump komt niet meer terug'

VVD'er Mark Verheijen uit Venlo verwacht dat het vertrek van Donald Trump uit Washington definitief is. "Hij kwam steeds meer alleen te staan."

Politiek Verenigde Staten Trump Clinton Lincoln Kennedy
'Laat verdeeld Amerika een waarschuwing zijn'

Nederland moet opletten dat ze niet dezelfde politieke en maatschappelijke fouten maakt als Amerika.

Hans Verheijen burgemeester gemeente Sittard-Geleen
Publieke be√ędiging burgemeester Sittard-Geleen geschrapt

Niet alleen het afscheid van Sjraar Cox als burgemeester van Sittard-Geleen is afgelast, ook de publieke be√ędiging van zijn opvolger Hans Verheijen gaat niet door.

Logistiek, distributiecentrum stock
'Logistieke sector moet aan imago werken'

Distributiecentra in Limburg moeten hun poorten openzetten en laten zien wat ze doen. Op die manier krijgen mensen meer begrip voor de logistieke sector.

Mark Verheijen voorzitter European Logistics Center Limburg

Mark Verheijen wordt de nieuwe voorzitter van het European Logistics Center Limburg. Dat is de belangenorganisatie voor transport en logistiek in de provincie.

Oud-Kamerlid Mark Verheijen in gemeenteraad Venlo

Mark Verheijen heeft besloten om zijn plek in de gemeenteraad van Venlo in te nemen.

Verheijen verwerft genoeg stemmen voor raadszetel Venlo

Mark Verheijen (VVD) is met voorkeursstemmen gekozen in de gemeenteraad van Venlo. Ook de lijstduwers Lilian Helder (PVV), Vera Tax (PvdA) en Hanno Lamers (CDA) maken aanspraak op een zetel.

Mark Verheijen doet gooi naar gemeenteraadszetel

Oud VVD-Tweede kamerlid Mark Verheijen overweegt, als hij genoeg stemmen krijgt, plaats te nemen in de gemeenteraad van Venlo.

Mark Verheijen schrijft verkiezingsprogramma VVD Venlo

Oud VVD-Tweede kamerlid Mark Verheijen schrijft het verkiezingsprogramma voor zijn partij in Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten