Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mark van Kessel wint Avé Leudal Cross

Geplaatst opzondag 8 februari 2015 - 16:48

Eindhovenaar Mark van Kessel heeft voor het tweede jaar op rij de Avé Leudal Cross in Haelen gewonnen. Rob Linders was de beste Limburger op plek vier.

Van Kessel deed over over de lange cross van bijna 9.5 kilometer 31 minuten en 14 seconden. Met deze prestatie wist hij meteen zijn titel van de Limbra Cross Competitie te prolongeren.

Top vier
Van Kessels teamgenoot Werner Gentle (33:07) werd derde achter Kas van Veen. De atleet van Prins Hendrik finishte in 31:57. De beste Limburger was Rob Linders (34:08) van het Venlose Orion. Hij was terug te vinden op de vierde plek.

Tweede winst
Voor Van Kessel was de winst op de lange cross niet genoeg. Hij pakte ook de zege op de korte cross (15:36) met een verschil van ruim een halve minuut op Guus Winkelmolen (16:04). Een junior B, die tussen de senioren meeliep. Derde werd Teun Duisters uit Budel (16:27).

Blerickse op podium
Kim Walraven (40:18) uit Geldrop rekende snel af met haar opponenten in de vrouwenwedstrijd. Ze was bijna vier minuten sneller dan Magda Winiarska (44:04) uit Someren, die desondanks de eindzege in de Limbra Competitie pakte. De Blerickse Judith Peters (44:05) legde het nipt af in de eindsprint van haar Limburgse collega.

Grote voorsprong
Bij de korte cross van de vrouwen pakte Sabine Zelen van Atletiek Helden de eerste plaats in 18:50. Fanny van Bree-Versantfoort werd tweede in 19:47. Myrthe Meex (20:58) van Achilles-Top maakte het podium compleet.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Jo Klerken (69) op weg naar 800e hardloopwedstrijd
Tecle Mekonen wint Voorjaarsloop Blerick
Blinde atleten willen naar marathon van New York
Mark van Kessel winnaar Leudal Cross
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen