Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark van Kessel winnaar Leudal Cross

Geplaatst opzondag 21 februari 2016 - 20:13

Mark van Kessel heeft de Leudal Cross gewonnen. In Haelen liep de atleet van LG Deurne een tijd van 32 minuten en 23 seconden over een afstand van 9.200 m.

Christoph Verhalen uit het Duitse Xanten finishte een halve minuut later als tweede.

De korte cross bij de mannen over 4.700 meter leverde een overwinning op voor Guus Winkelmolen. Hij liep de wedstrijd over 4.700 meter in een tijd van 15 minuten en 46 seconden. Erik van Rijswijk uit Nijmegen werd tweede op 15 seconden van de winnaar.

Kraan
Bij de vrouwen zegevierde Jolanda Verstraten van Atletiek Helden in de cross over 4.700 meter. Zij had 17 minuten en 53 seconden nodig om de finish te bereiken. Brechtje Kraan uit Nijmegen legde een halve minuut later beslag op de tweede plaats.

De Leudal Cross was de laatste wedstrijd, die meetelde voor het Limbra crosscircuit. Christoph Verhalen werd winnaar bij de mannen, Jolanda Verstraten won het eindklassement bij de vrouwen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Veldlopen Cross Hardlopen
Marco Gielen uit Belfeld is Nederlands kampioen cross
Veldlopen Cross Hardlopen
Choukoud prolongeert titel bij NK cross in Kerkrade
Van der Raadt Limburgs crosskampioen lange afstand
Maud Golsteyn wint NK Cross Duathlon in Valkenburg
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen