Overslaan en naar de inhoud gaan

'Mark van Bommel wordt internationale topcoach'

Geplaatst opwoensdag 9 januari 2019 - 6:47

PSV-directeur Toon Gerbrands voorziet een glansrijke toekomst voor Mark van Bommel.

"Mark heeft 't in zijn genen om een internationale topcoach te worden", zegt Gerbrands in gesprek met de NOS.

Indruk
De oefenmeester uit Maasbracht begon dit seizoen bij de club uit de lichtstad aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. In zijn eerste halfjaar bij de Eindhovenaren heeft de oud-speler een verpletterende indruk gemaakt op Gerbrands. "Zestien van de zeventien wedstrijden winnen, dat heb ik nog nooit meegemaakt", zegt de directeur. "We hebben ons redelijk geprofileerd in de Champions League en een paar jongens hebben Oranje gehaald, dus ik ben uitermate tevreden."

Topcoach
Gerbrands, die in het verleden met toptrainers als Louis van Gaal, Dick Advocaat en Ronald Koeman heeft samengewerkt, weet dan ook zeker dat Van Bommel de absolute top kan bereiken. "Ik heb nogal wat trainers meegemaakt van naam, dus ik kan een redelijke vergelijking maken. Mark wordt een internationale topcoach."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen