Overslaan en naar de inhoud gaan

'Mark van Bommel wordt internationale topcoach'

Geplaatst opwoensdag 9 januari 2019 - 6:47

PSV-directeur Toon Gerbrands voorziet een glansrijke toekomst voor Mark van Bommel.

"Mark heeft 't in zijn genen om een internationale topcoach te worden", zegt Gerbrands in gesprek met de NOS.

Indruk
De oefenmeester uit Maasbracht begon dit seizoen bij de club uit de lichtstad aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. In zijn eerste halfjaar bij de Eindhovenaren heeft de oud-speler een verpletterende indruk gemaakt op Gerbrands. "Zestien van de zeventien wedstrijden winnen, dat heb ik nog nooit meegemaakt", zegt de directeur. "We hebben ons redelijk geprofileerd in de Champions League en een paar jongens hebben Oranje gehaald, dus ik ben uitermate tevreden."

Topcoach
Gerbrands, die in het verleden met toptrainers als Louis van Gaal, Dick Advocaat en Ronald Koeman heeft samengewerkt, weet dan ook zeker dat Van Bommel de absolute top kan bereiken. "Ik heb nogal wat trainers meegemaakt van naam, dus ik kan een redelijke vergelijking maken. Mark wordt een internationale topcoach."

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen