Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark van Bommel moet meerdere erkennen in zoon

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 18:03

Oud-topvoetballer Mark van Bommel moet zijn meerdere erkennen in zijn zoon Thomas (15).

Waar de meeste families tweede kerstdag doorbrengen aan een goed gevulde tafel, besloot de oud-speler van topclubs als Bayern München, FC Barcelona en PSV er met zijn zoon op uit te gaan.

Christmas run
Van Bommel en zijn zoon, die bij MVV Onder 17 speelt, hebben in Meerssen een stuk gerend. De Maasbrachtenaar, die sinds dit seizoen de onder 19-lichting van PSV traint, noemt het zelf een 'Christmas Run' op Instagram.

Veel te snel
De 40-jarige oud-prof moet inmiddels zijn meerdere erkennen in zijn zoon. "Hij is veel te snel voor me", schrijft hij erbij. En dat steekt. Dat blijkt uit het antwoord op de vraag van acteur en zanger Joël de Tombe of het al zo ver is. "Helaas wel", reageert de oud-voetballer getergd.

Merry Christmas run today.. He is too fast for me... @thomas_1817 almost fit to play again!

Een bericht gedeeld door Mark van Bommel (@markvanbommel6) op

Fit
Ondanks het feit dat hij de 15-jarige Van Bommel junior met rennen niet meer bij kan houden, is senior nog steeds behoorlijk fit. Dat is te zien op een vakantiekiekje op het Instagramaccount van zoonlief. De twee staan met ontbloot bovenlijf in de zee. Er is geen grammetje vet te zien.

Een bericht gedeeld door Mvv U17 (@thomas_1817) op

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen