Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark van Bommel moet meerdere erkennen in zoon

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 18:03

Oud-topvoetballer Mark van Bommel moet zijn meerdere erkennen in zijn zoon Thomas (15).

Waar de meeste families tweede kerstdag doorbrengen aan een goed gevulde tafel, besloot de oud-speler van topclubs als Bayern München, FC Barcelona en PSV er met zijn zoon op uit te gaan.

Christmas run
Van Bommel en zijn zoon, die bij MVV Onder 17 speelt, hebben in Meerssen een stuk gerend. De Maasbrachtenaar, die sinds dit seizoen de onder 19-lichting van PSV traint, noemt het zelf een 'Christmas Run' op Instagram.

Veel te snel
De 40-jarige oud-prof moet inmiddels zijn meerdere erkennen in zijn zoon. "Hij is veel te snel voor me", schrijft hij erbij. En dat steekt. Dat blijkt uit het antwoord op de vraag van acteur en zanger Joël de Tombe of het al zo ver is. "Helaas wel", reageert de oud-voetballer getergd.

Merry Christmas run today.. He is too fast for me... @thomas_1817 almost fit to play again!

Een bericht gedeeld door Mark van Bommel (@markvanbommel6) op

Fit
Ondanks het feit dat hij de 15-jarige Van Bommel junior met rennen niet meer bij kan houden, is senior nog steeds behoorlijk fit. Dat is te zien op een vakantiekiekje op het Instagramaccount van zoonlief. De twee staan met ontbloot bovenlijf in de zee. Er is geen grammetje vet te zien.

Een bericht gedeeld door Mvv U17 (@thomas_1817) op

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen