Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark van Bommel mist waardering voor prestaties PSV

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 15:01

Mark van Bommel vindt dat PSV te weinig waardering krijgt voor de prestaties in de Champions League dit seizoen.

Dat zei de trainer uit Maasbracht dinsdag in aanloop naar de groepswedstrijd tegen Tottenham Hotspur van woensdag.

PSV verloor in september met 4-0 bij FC Barcelona en begin oktober was Internazionale met 1-2 te sterk. "Alleen het resultaat was niet goed. Bij Barcelona houd je het lang vol en krijg je kansen bij 0-0. Het zijn net de details die het verschil maken", aldus van Bommel.

Top gepresteerd
"Tegen Inter hebben we het ook goed gedaan, misschien nog wel beter dan in Barcelona. We hebben in mijn ogen al twee keer top gepresteerd. Waar veel mensen in Nederland zeggen dat dat niet zo is, maar ik vind van wel", zo zei hij tijdens de persconferentie.

Cruciaal moment
Tegen Inter kwam PSV in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Pablo Rosario. Kort voor rust kreeg doelman Samir Handanovic tot woede van de PSV'ers slechts geel toen hij buiten het zestienmetergebied hands maakte nadat Steven Bergwijn de bal langs hem heen tikte.

"Dan kom je op 2-0 of tegenover tien man te staan. De wedstrijd geef je dan niet meer weg. Dat zijn net weer de beslissende momenten in zo'n wedstrijd. Normaal gesproken zeur ik niet over scheidsrechters, maar dat was wel een cruciaal moment", zei Van Bommel. "Als je het zo bekijkt, zou je zeggen dat wij bovenmatig presteren. Alleen hebben we nul punten, dat is de realiteit."

Veel wapens
Tottenham Hotspur is net als PSV na twee groepswedstrijden nog puntloos. De ploeg die woensdag verliest, kan uitschakeling in principe niet meer voorkomen. Van Bommel: "Tottenham heeft gewoon een hele goede ploeg. Ze hebben heel veel wapens en spelers die het verschil kunnen maken. Ik verwacht een wedstrijd met weinig doelpunten."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen