Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark Pütz wint prijs voor beste originele soundtrack

Geplaatst opmaandag 2 november 2015 - 12:50

Componist Mark Pütz uit Schimmert heeft afgelopen weekend tijdens het ENMUT Festival in Barcelona de prijs voor beste originele soundtrack gewonnen.

Die was voor zijn werk voor de film 'All There Is'. Het festival is volledig gewijd aan dialoogloze korte films.

Verlaten wereld
'All There Is' werd geregisseerd door Jeroen Mourmans en maakt deel uit van de Cinesud Talent Films 2015. De film heeft sinds de première in augustus twaalf internationale festivals bereikt. Het verhaal gaat over een vader en jonge dochter, die in een verlaten wereld alleen nog maar elkaar hebben.

TV Kantine
Mark Pütz is componist voor televisie, film en commercials. Hij is onder meer bekend van de tunes van L1 en het RTL-programma 'De TV Kantine'. Sinds de start van Cinesud heeft hij al voor diverse korte films de soundtrack verzorgd.

'Geen Gouden Kalf'
Pütz is bescheiden over het winnen van de prijs. "Het is een mooie erkenning, maar het is geen Gouden Kalf. Maar je weet niet wie ter wereld deze film te zien krijgt." Er kan zomaar een interessante regisseur bij zitten, wil hij maar zeggen. Want filmmuziek maken, is een droombaan voor componist Mark Pütz.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgers maken muziek voor jaaroverzicht NOS
Rebzjie maakt soundtrack van oorlogsfilm De Nacht
Winfried Baijens
Jaaroverzicht NOS kent prominente Limburgse inbreng
Verhuizing Hollywood op de loer voor Maastrichtse componist
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen