Mark M. politiemol

Politiemol Mark M. zit weer vast

De tot vijf jaar cel veroordeelde politiemol Mark M. zit weer in de cel.

Mark M. politiemol
Politiemol Mark M. vecht veroordeling opnieuw aan

Politiemol Mark M. gaat in cassatie bij de Hoge Raad tegen zijn veroordeling tot vijf jaar cel.

Mark M. politiemol
Politiemol krijgt ook in hoger beroep vijf jaar celstraf

In hoger beroep is de Weerter politiemol Mark M. (33) opnieuw tot vijf jaar cel veroordeeld voor het lekken van gevoelige politie-informatie. De hogere rechter acht bewezen dat hij inlichtingen verkocht aan criminelen.

Mark M. politiemol
Uitspraak in hoger beroep tegen politiemol Mark M.

Het hof in Den Bosch doet maandag uitspraak in de zaak tegen Mark M. uit Weert. De politiemol zou voor zeker tienduizenden euro's geheime informatie hebben verkocht aan criminelen.

Mark M. politiemol
OM eist ook in hoger beroep 5 jaar tegen politiemol

Het Openbaar Ministerie eist in hoger beroep opnieuw 5 jaar gevangenisstraf tegen Mark M. uit Weert. De politiemol zou geheime informatie hebben verkocht aan criminelen.

Mark M. politiemol
'Politiemol' bij rechtszaak via videolink vanuit Oekraïne

Het gerechtshof in Den Bosch zal maandag de zaak tegen 'politiemol' Mark M. (33). behandelen. M. zal vanuit in Oekraïne via een videoverbinding zijn zaak 'bijwonen'.

anp-55214626_1
Celstraf geëist voor afnemen informatie van ‘politiemol’

Twee mannen uit Geldrop en Veldhoven moeten acht en twaalf maanden de cel in, omdat ze geheime politieinformatie zouden hebben afgenomen van de vermeende politiemol Mark M. uit Weert.

Mark M. politiemol
Hof behandelt hoger beroep zaak 'politiemol' Mark M.

Het gerechtshof in Den Bosch behandelt vrijdag en maandag het hoger beroep van 'politiemol' Mark M. De voormalig agent werd twee jaar geleden veroordeeld tot vijf jaar cel voor het verkopen van politie-informatie aan criminelen, computervredebreuk en witwassen.

Mark M. politiemol
OM wil politiemol plukken voor bijna 76.000 euro

Het Openbaar Ministerie wil bijna 76.000 euro van politiemol Mark M. uit Weert.

Mark M. politiemol
Justitie wil politiemol 'crimineel verdiend geld' afpakken

Politiemol Mark M. staat vrijdag opnieuw voor de rechter. Het Openbaar Ministerie (OM) wil de Weertenaar, die veroordeeld is vanwege het verkopen van geheime info, zijn 'crimineel verdiende geld’ afpakken.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten