Overslaan en naar de inhoud gaan

Mark Flekken in voorselectie Oranje

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 13:22

Doelman Mark Flekken is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

De doelman, geboren in Bocholtz, maakt deel uit van de 28-koppige voorselectie die in oktober twee WK-kwalificatieduels gaat spelen tegen Letland en Gibraltar.

Prestaties
Daarmee houdt de bondscoach woord nadat hij aangaf de doelman uit Bocholtz te gaan volgen. Flekken speelt in de Bundesliga voor SC Freiburg. In de vorige interlandperiode ging Van Gaal in zijn laatste persconferentie al in op de goede prestaties van Flekken bij SC Freiburg.

"Er is nog een keeper ook in Duitsland, die speelt bij Freiburg. Ik had nog nooit van hem gehoord, maar die schijnt heel goed te keepen. Daar gaan we ook naar toe. Mark Flekken heet-ie. Flekken! Dan weet-ie al dat we komen kijken", zei de bondscoach destijds.

Selectie
Van Gaal maakt op 1 oktober zijn definitieve keurkorps bekend. De wedstrijden worden gespeeld op 8 oktober in Letland en op 11 oktober tegen Gibraltar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen