Marion Leurs-Mordang

Burgemeester Leurs-Mordang beëdigd voor tweede termijn

Burgemeester Marion Leurs-Mordang draagt nog zes jaar de ambtsketen in Stein.

Burgemeester Stein neemt zaak ramenspringer hoog op

De gemeente Stein neemt de zaak rondom de man die vorige week in de Peldenstraat door ramen van meerdere huizen is gesprongen hoog op.

Nieuwe poging om praalwagens over A76 te krijgen

Burgemeester Leurs-Mordang van Stein heeft de minister van Infrastructuur en Milieu gevraagd de wet aan te passen zodat carnavalswagens over de snelweg mogen.

Raadslid Stein zegt toch sorry

Het Steinse raadslid Harry Govers zegt dat hij donderdag niet de bedoeling heeft gehad het optreden van burgemeester Marion Leurs-Mordang op een lijn te stellen met de afnemende vrijheid van meningsuiting in Turkije.

Burgemeester Stein eist excuses na akkefietje gemeenteraad

De burgemeester van Stein heeft donderdagavond excuses geëist van een raadslid na een akkefietje in de gemeenteraad.

Stein wil brasserie kopen voordat motorclubs het doen

De gemeente Stein wil de brasserie van Steinerbos voor 205.000 euro terugkopen. Dit om te voorkomen dat het horecapand in handen komt van motorbendes.

Raadsleden Stein bedreigd om plan opvang vluchtelingen

Twee raadsleden van Stein zijn ernstig bedreigd in verband met hun initiatief om politiek draagvlak te krijgen voor de opvang van vluchtelingen in hun gemeente.

Sanering vijvers Stein na wapenvondst kost 2,2 ton

De controle van de vijvers in het Steinerbos gaat 220.000 euro kosten.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!