Stein en Maasmechelen willen nieuwe Maasbrug

Stein en Maasmechelen onderzoeken samen of er een fiets- en voetgangersbrug over de Maas kan komen.

Geen budget voor stembureaus, wel voor loopbaanbegeleiding

Stein heeft geen 25.000 euro over voor het aankomende referendum van 6 april. Er is geen budget voor negentien, maar voor slechts zes stembureaus.

Weinig stembureaus in Stein door lage verwachtingen

Burgemeester Leurs van Stein denkt dat zes stembureaus in haar gemeente voldoende zijn voor het Oekraïne-referendum begin april.

Maatregelen tegen illegale bordelen Stein en Urmond

De gemeente Stein heeft maatregelen getroffen tegen twee inwoners van de gemeente, omdat zij betrokken waren bij de exploitatie van een illegale seksinrichting.

Burgemeester Stein wist niet van problemen bewoner

Burgemeester Marion Leurs van de gemeente Stein was niet op de hoogte van de problemen van de bewoner in het appartementencomplex in Berg aan de Maas.

Lange omweg dreigt voor praalwagens naar halfvasten

Mogen Limburgse carnavalswagens via de snelweg A76/E314 bij Stein naar België rijden? Rijkswaterstaat vindt van niet. Té onveilig.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!