Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Mario Engels blijft Roda JC alleen trouw als club promoveert

Geplaatst opdonderdag 18 april 2019 - 12:44

Het heeft er alle schijn van dat Mario Engels vertrekt bij Roda JC. De goalgetter wil alleen in Kerkrade blijven als de club promoveert naar de Eredivisie.

"Eén ding weet ik zeker: ik wil niet nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie spelen", zegt de Duitser in een interview met Voetbal International.

Hogerop
De 25-jarige Engels was al 24 keer trefzeker voor de Kerkradenaren. Zijn doelpuntenproductie bleef niet onopgemerkt. Zo wordt de Duitser gevolgd door clubs uit de Duitse Tweede Bundesliga, België en Nederland. Onder meer FC Utrecht, Heracles Almelo en FC Twente hebben de spits in het vizier. "Ik voel me klaar voor een stap hogerop", zegt de gevierde goalgetter. "Als ik bij Roda zo veel kan scoren, waarom zou dat niet kunnen bij pakweg Vitesse, waar medespelers me nog beter kunnen bedienen?"

Lees ook: Super Mario net zo productief als Messi en Mbappé

Promotie
Het goudhaantje heeft de deur van het Parkstad Limburg Stadion nog niet definitief dichtgetrokken. Er is zelfs nog een kansje dat hij bijtekent. "Alles is nog mogelijk, ook een langer verblijf bij Roda. Maar dan moeten we wel promoveren", zegt Super Mario. "Dat kan nog steeds. Met onze selectie moeten we ons kunnen plaatsen voor de play-offs, en daarin weet je het nooit."

De ploeg van trainer Eric van der Luer staat op de negende plek van de Keuken Kampioen Divisie en is nog in de race voor een ticket voor de play-offs.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen