Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Helwegen zingt kerstlied vol zelfspot

Geplaatst opwoensdag 24 december 2014 - 13:38

Onder de vele beroemdheden die dit jaar een poging wagen om een kersthit te scoren, is ook de in Geleen opgegroeide botoxdiva Marijke Helwegen.

Op haar Youtube-kanaal plaatste ze woensdagmorgen een videoclip voor haar nummer 'Kerstmis is een droom'. Vanonder een kunstkerstboom zingt de media-personality over vrede en liefde voor mens en dier. Ook raadt ze in het lied aan om veel komkommer en rode biet te eten.

Marijke Helwegen werd in 1948 geboren in Heerlen. Dankzij de nodige en onnodige plastische chirurgie om haar leeftijd te verbloemen, werd Helwegen zoals ze het zelf noemt een 'media-personality.' Of de stembanden van de Geleense ook een verjongingskuur hebben ondergaan is hieronder te horen.

Marijke Helwegen/Youtube
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP
Marijke Helwegen opnieuw onder het mes
Video: Paradijsvogel Marijke Helwegen zingt bijzonder lied
Marijke Helwegen verkiest Hollandse regenbui boven vakantie
ANP
Rijke Marijke Helwegen en man maken testament op
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen