Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Helwegen wil taboe op kunsthaar verbreken

Geplaatst opzondag 17 juli 2016 - 13:38

Marijke Helwegen is klaar met het geheimzinnige gedoe rondom kunsthaar. Ze snapt er niks van dat BN'ers met een pruik dat liever geheim houden.

Een haarwerk is volgens haar namelijk niet iets om je voor te schamen.

Taboe
"Ik kom er voor uit en hoop daarmee het taboe te doorbreken dat alleen zieke mensen een haarwerk kunnen dragen. Geloof mij, er zijn nog zo veel BN’ers die niets mankeren, maar hun kunsthaar angstvallig geheim houden. Ik snap daar helemaal niets van", zegt ze volgens Mediacourant in een interview met Privé.

Volume
De in Heerlen geboren mediapersoonlijkheid draagt zelf ook een pruik. "Puur omdat het de omlijsting van mijn gezicht versterkt. (..) Soms loop ik in het park achter mijn huis zonder pruik en als het dan even waait of regent zie je duidelijk dat het geen volume heeft", zegt Helwegen, die vindt dat meer BN'ers daar eerlijk over moeten zijn.

Ze kent slechts één BN’er die uit de kast is gekomen als haarwerkdrager: Marc-Marie Huijbregts. "Maar dat was het wel. Bovendien kon je bij hem zien dat hij er één had."

Lees ook: Beroepsdiva Marijke Helwegen 'griezelt' van seks.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mediapersoonlijkheid Marijke Helwegen 'overleden'
Beroepsdiva Marijke Helwegen 'griezelt' van seks
Video: Paradijsvogel Marijke Helwegen zingt bijzonder lied
Marijke Helwegen verkiest Hollandse regenbui boven vakantie
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen