Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Helwegen is trots op winst Loden Leeuw

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 22:34

Marijke Helwegen is er trots op dat ze de Loden Leeuw heeft gewonnen. Ze ziet het als een echte prijs, niet alleen als een teken van irritatie.

"Ik vind het heerlijk. Het gaat er namelijk om dat mensen het zien en dat ze erop reageren. Daar zijn wij heel blij mee", reageert ze verheugd.

Boodschap
Ze geeft aan dat de reclame ook echt een boodschap heeft die duidelijk wordt overgebracht. "Ik heb een tremor, dat maak ik ook bekend, en dat vind ik nogal wat. Als je niet handig bent, kun je een product niet aanbrengen. Maar bij dit product gaat dat zo gemakkelijk. Ik kan het zelfs aanbrengen, ondanks dat ik tril."

Lees ook: Marijke Helwegen irritantste BN'er in reclame

Irritatie
Antoinette Hertsenberg, die het beeldje bij Helwegen langs kwam brengen, probeerde nog duidelijk te maken dat de Loden Leeuw vooral een teken van irritatie is. Maar daar wil de Limburgse societyster, die opgroeide in Geleen, niks van weten. Ze ziet het toch vooral als een compliment.

"Ik bevind me in een goed rijtje, want mijn lievelingszangers Jan Smit, René Froger en Ali B die hebben het voorafgaande jaren gewonnen", vindt Helwegen.

Overtuigend
De Loden Leeuw is een publieksprijs. Op de website van Radar, de organisator van de verkiezing, konden mensen hun stem uitbrengen. De Limburgse mediapersoonlijkheid kreeg 45 procent van de stemmen. Ze troefde daarmee Sjaak 'Koning Toto' Swart (29 procent) en Paul Haenen (26 procent) met zijn spotje voor Pricewise af.

Bekijk haar volledige reactie op de uitreiking van de Loden Leeuw.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen