Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Helwegen is trots op winst Loden Leeuw

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 22:34

Marijke Helwegen is er trots op dat ze de Loden Leeuw heeft gewonnen. Ze ziet het als een echte prijs, niet alleen als een teken van irritatie.

"Ik vind het heerlijk. Het gaat er namelijk om dat mensen het zien en dat ze erop reageren. Daar zijn wij heel blij mee", reageert ze verheugd.

Boodschap
Ze geeft aan dat de reclame ook echt een boodschap heeft die duidelijk wordt overgebracht. "Ik heb een tremor, dat maak ik ook bekend, en dat vind ik nogal wat. Als je niet handig bent, kun je een product niet aanbrengen. Maar bij dit product gaat dat zo gemakkelijk. Ik kan het zelfs aanbrengen, ondanks dat ik tril."

Lees ook: Marijke Helwegen irritantste BN'er in reclame

Irritatie
Antoinette Hertsenberg, die het beeldje bij Helwegen langs kwam brengen, probeerde nog duidelijk te maken dat de Loden Leeuw vooral een teken van irritatie is. Maar daar wil de Limburgse societyster, die opgroeide in Geleen, niks van weten. Ze ziet het toch vooral als een compliment.

"Ik bevind me in een goed rijtje, want mijn lievelingszangers Jan Smit, René Froger en Ali B die hebben het voorafgaande jaren gewonnen", vindt Helwegen.

Overtuigend
De Loden Leeuw is een publieksprijs. Op de website van Radar, de organisator van de verkiezing, konden mensen hun stem uitbrengen. De Limburgse mediapersoonlijkheid kreeg 45 procent van de stemmen. Ze troefde daarmee Sjaak 'Koning Toto' Swart (29 procent) en Paul Haenen (26 procent) met zijn spotje voor Pricewise af.

Bekijk haar volledige reactie op de uitreiking van de Loden Leeuw.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen