Overslaan en naar de inhoud gaan

Marijke Helwegen is trots op winst Loden Leeuw

Geplaatst opmaandag 2 december 2019 - 22:34

Marijke Helwegen is er trots op dat ze de Loden Leeuw heeft gewonnen. Ze ziet het als een echte prijs, niet alleen als een teken van irritatie.

"Ik vind het heerlijk. Het gaat er namelijk om dat mensen het zien en dat ze erop reageren. Daar zijn wij heel blij mee", reageert ze verheugd.

Boodschap
Ze geeft aan dat de reclame ook echt een boodschap heeft die duidelijk wordt overgebracht. "Ik heb een tremor, dat maak ik ook bekend, en dat vind ik nogal wat. Als je niet handig bent, kun je een product niet aanbrengen. Maar bij dit product gaat dat zo gemakkelijk. Ik kan het zelfs aanbrengen, ondanks dat ik tril."

Lees ook: Marijke Helwegen irritantste BN'er in reclame

Irritatie
Antoinette Hertsenberg, die het beeldje bij Helwegen langs kwam brengen, probeerde nog duidelijk te maken dat de Loden Leeuw vooral een teken van irritatie is. Maar daar wil de Limburgse societyster, die opgroeide in Geleen, niks van weten. Ze ziet het toch vooral als een compliment.

"Ik bevind me in een goed rijtje, want mijn lievelingszangers Jan Smit, René Froger en Ali B die hebben het voorafgaande jaren gewonnen", vindt Helwegen.

Overtuigend
De Loden Leeuw is een publieksprijs. Op de website van Radar, de organisator van de verkiezing, konden mensen hun stem uitbrengen. De Limburgse mediapersoonlijkheid kreeg 45 procent van de stemmen. Ze troefde daarmee Sjaak 'Koning Toto' Swart (29 procent) en Paul Haenen (26 procent) met zijn spotje voor Pricewise af.

Bekijk haar volledige reactie op de uitreiking van de Loden Leeuw.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen