Video: Bekende Limburgers worden dirigent

Oud-minister Maria van der Hoeven, de burgemeesters Annemarie Penn-te Strake van Maastricht en Sjraar Cox van Sittard-Geleen, maar ook deputé Ger Koopmans, hotelier Camille Oostwegel en architecte Francine Houben gaan samen de strijd om de titel Limburgse Maestro aan.

De Stemming: 'Kerncentrale in Tihange moet dicht'

De kerncentrale in Tihange moet op den duur sluiten.

ANP
Maria van der Hoeven toezichthouder RWE

Maria van der Hoeven uit Maastricht is gekozen in de raad van toezicht van de Duitse energiereus RWE.

Verongelukte poolreiziger Cornelissen krijgt eigen award

Er komt een prijs, vernoemd naar poolreiziger Marc Cornelissen, die in april vorig jaar tijdens een expeditie samen met mede-onderzoeker Philip de Roo om het leven kwam.

Maria Van der Hoeven in de race voor bestuursfunctie Total

Voormalig minister Maria van der Hoeven is voorgedragen als lid van de Raad van Bestuur van oliemaatschappij Total.

Nieuwe functie voor Maria van der Hoeven

Het bestuur van de Stichting Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade heeft besloten een speciale Raad van Advies in het leven te roepen. Maria van der Hoeven wordt voorzitter van deze raad.

ANP
Van der Hoeven geen burgemeester van Maastricht

Maria van der Hoeven wordt niet de nieuwe burgemeester van Maastricht. De CDA-politica heeft 'niet gesolliciteerd' zo laat ze weten aan de Limburgse kranten.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!