Overslaan en naar de inhoud gaan

Margo de Kock nieuwe directeur ECI Cultuurfabriek

Geplaatst opwoensdag 28 juli 2021 - 10:08

Margo de Kock mag zich per 1 oktober directeur van de ECI Cultuurfabriek in Roermond noemen.

Zij volgt Joery Wilbers op, die aan de slag gaat bij De Domijnen in Sittard-Geleen. Hij gaat zich bezig houden met het leiden van de culturele organisatie. Wilbers werd in 2016 ECI-baas.

Ronald McDonald Huis
Momenteel is De Kock nog directeur van het Ronald McDonald Huis Maastricht. Daar werkt ze al 16 jaar. Daarvoor werkte De Kock in uiteenlopende functies voor MIK Kinderopvang en Maastricht UMC+. Ook vervulde zij diverse rollen in de cultuursector, onder andere als adviseur bij Cultuurtank Limburg en als bestuurslid van het Pesthuys Podium in Maastricht.

'Dezelfde waarden'
"Ik herken in de ECI Cultuurfabriek veel dezelfde waarden als in mijn huidige werkplek: beide organisaties willen een gastvrij thuis zijn voor iedereen, ongeacht welke achtergrond, overtuiging of afkomst. Ik zie er enorm naar uit om op die prachtige plek te gaan werken", laat De Kock weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen