Overslaan en naar de inhoud gaan

Marginale rol Limburgse junioren op NK veldrijden

Geplaatst opzondag 13 januari 2019 - 14:51

Limburgse junioren hebben geen rol van betekenis gespeeld op het NK Veldrijden in Huijbergen.

Dylan Strik uit Heerlen was met een dertiende plaats de best geklasseerde provinciegenoot in de cross over 14,3 km. Hij had op de streep in Noord-Brabant 2 minuten en 47 seconden achterstand op de nieuwe kampioen Pim Ronhaar.

Frans Ledoux uit landgraaf finishte als vijftiende, Remon Delnoije uit Mechelen kwam als achttiende over de streep en Miel Storms uit Grevenbicht werd vierentwintigste.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen