Overslaan en naar de inhoud gaan

Marechaussee vindt wapens tijdens controle bij Roermond

Geplaatst opwoensdag 30 september 2020 - 15:48

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag op de N280 Oost bij Roermond twee Duitsers aangehouden voor verboden wapenbezit.

Dat maakte de Marechaussee woensdag bekend.

De mannen van 25 en 40 jaar werden gecontroleerd nadat zij vanuit Duitsland met de auto de grens hadden gepasseerd. Bij het overhandigen van de identiteitspapieren zag een marechaussee dat de bijrijder een mes bij zich had.

Ploertendoder
Hierop is de auto verder onderzocht en troffen de agenten een vuurwapen met een magazijn aan. In de auto lagen verder een busje pepperspray, een ploertendoder en nog twee messen.

De wapens zijn in beslag genomen en overgebracht naar de brigade in Venlo. Daar bleek dat het gevonden vuurwapen een alarmpistool was. De Koninklijke Marechaussee in Venlo doet verder onderzoek in de zaak.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen