Overslaan en naar de inhoud gaan

Marechaussee achtervolgt bestuurder met celtegoed

Geplaatst opwoensdag 26 augustus 2020 - 11:17

De Koninklijke Marechaussee heeft na een achtervolging een 32-jarige Heerlenaar aangehouden die nog een jaar gevangenisstraf moest uitzitten.

De man werd dinsdagmiddag in Beek aangehouden nadat hij een stopteken negeerde, meldt de marechaussee woensdag.

Op de vlucht
Tijdens een surveillance bij Maastricht Aachen Airport wilde de marechaussee een auto controleren met een aanhangwagen die geen eigen kenteken had. Maar de bestuurder reed door. Korte tijd later stopte hij op de Kasteel Genbroekstraat in Beek en ging van daaruit te voet verder.

Versterking
De marechaussee riep versterking op en zette de achtervolging in. Uiteindelijk werd de man gevonden in de bosjes rondom een vijver en vervolgens opgepakt. Waarvoor hij nog een jaar in de cel moet zitten, is niet bekend.

De auto en aanhanger, die vermoedelijk eerder die dag werd gestolen, zijn in beslag genomen.

Tour de L1mbourg vanaf zaterdag op L1 TV. Iedere dag vanuit een andere Limburgse gemeente.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen