Terreuroefening Maastricht Airport 3 okt 2019

'Terreuroefening Maastricht Airport broodnodig'

Een terreuroefening, zoals die afgelopen twee dagen plaatsvond op Maastricht Aachen Airport, is volgens de veiligheidsdiensten van het grootste belang.

Vliegtuig (24 sep 2019)
Heerlenaar met openstaande celstraf gepakt op Schiphol

De Marechaussee heeft op Schiphol een 30-jarige Heerlenaar aangehouden die nog een gevangenisstraf van ruim vijf jaar moet uitzitten.

Man (28) drinkt véél te veel en wordt twee keer aangehouden

Een hardleerse Heerlenaar (28) heeft een pittig weekend achter de rug. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd hij aangehouden en bleek dat hij twaalf keer meer had gedronken dan toegestaan. Hij kreeg een rijverbod, maar werd later die ochtend opnieuw aangehouden.

Onder meer drugsrunner en katvanger gepakt in Vaals

Bij een kentekencontrole in Vaals zijn de politie en de Koninklijke Marechaussee dinsdag op een indrukwekkende serie overtredingen gestuit.

Politie arresteert mensensmokkelaars tijdens grote actie

Een grootschalige politieactie op donderdag heeft de nodige vruchten afgeworpen. Er werden meerdere arrestaties verricht, onder meer voor mensensmokkel en drugs- en wapenbezit.

Limburgse 'cocaïne-militair' langer vast

De 33-jarige militair uit Peel en Maas, die wordt verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao, blijft langer vastzitten.

Militair verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao

Een 33-jarige militair uit Peel en Maas is opgepakt door de Koninklijke Marechaussee. De Limburger wordt verdacht van cocaïnesmokkel vanuit Curaçao.

Vliegtuigmonteur dronken op Maastricht Aachen Airport

Een vliegtuigmonteur op Maastricht Aachen Airport is afgelopen weekend aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol was.

Mensensmokkelaar met zes Vietnamezen opgepakt

Een 39-jarige in België wonende Congolees is op de A67 bij Venlo opgepakt op verdenking van mensensmokkel.

Marechaussee lost schot bij achtervolging

De marechaussee heeft in Maastricht geschoten op een auto, die na een achtervolging inreed op een militair.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!