Overslaan en naar de inhoud gaan

Marco Wijnen keeperstrainer bij Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 4 januari 2016 - 14:39

Marco Wijnen is als keeperstrainer toegevoegd aan de technische staf van Fortuna Sittard.

De 41-jarige Wijnen zal tot het einde van het seizoen de keeperstrainingen voor het eerste elftal voor zijn rekening nemen. Mathieu Feron en Pim Gubbels blijven verantwoordelijk voor de keepers van de Fortuna Sittard Academy en Jong Fortuna Sittard.

Ambitie
Marco Wijnen is blij met deze nieuwe uitdaging: "Het is een mooie nieuwe uitdaging die in lijn ligt met mijn ambitie. Ik krijg er namelijk energie van als ik jonge keepers klaar kan maken voor het hedendaagse profvoetbal."

MVV
Als keeperstrainer was Wijnen gedurende bijna vier seizoenen (2011-2015) in dienst bij MVV Maastricht. Een jaar eerder verzorgde hij de keeperstrainingen voor het Jeugdplan Nederland Zuid II van de KNVB.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Venlonaar Ferry de Regt tekent contract bij Fortuna Sittard
Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard
Jordi Baur
MVV haalt Jordi Baur op bij Fortuna
Khalouta kiest voor Roemeens avontuur
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen